Het gezicht achter Lento

...

Wij zijn Tekla (28) en Yolan (31) en graag vertellen we jullie alvast wat meer over ons. Wij zijn ondertussen al 12 jaar een koppel, waarvan 4 jaar getrouwd. Samen hebben we 2 zoontjes (Levi en Boaz). We hebben altijd gezegd dat we graag samen iets zouden opstarten en iets zouden willen vinden waardoor we niet enkel ‘s avonds, maar ook overdag samen zouden kunnen zijn (ja, wij zijn heel melig).
Enkele jaren geleden zijn we erg geïnteresseerd geraakt in superfoods, powerfoods en alles wat gezond is voor ons lichaam. We zijn ons daar steeds verder en verder in gaan verdiepen en hebben uiteindelijk moeten vaststellen dat het summum van gezondheid een volledig veganistische levensstijl is. We moeten eerlijk toegeven dat dat voor ons in het begin niet altijd even gemakkelijk was, we waren namelijk echte vlees- en viseters en ook kaas vonden we super lekker. Maar toen we ook meer leerden over de ecologische impact van vlees, vis en zuivel en uiteraard ook het dierenleed, was voor ons de keuze snel gemaakt.

Ontdek het zelf

...

We hebben een enorme passie voor koken en de wil om steeds nieuwe gerechten en smaakcombinaties te ontdekken. Dat heeft ons ertoe aangezet er onze missie van te maken om aan te tonen dat plant based eten ook echt lekker kan zijn en dat een traditionele vlees- of vismaaltijd niet de enige optie hoeft te zijn. Wij deden vroeger niets liever dan op restaurant gaan en alles proeven wat er op de kaart stond. Dat kunnen (willen) we nu niet meer en dat is natuurlijk jammer. Vandaar dat we jullie willen laten proeven en willen overtuigen dat het ook anders kan en dat vegan eten zelfs zo lekker kan zijn dat je helemaal niets zal missen.

Vragen?

...

Je mag ons zeker vragen stellen over onze vegan levensstijl en wat dat juist voor ons betekent, maar uiteraard zijn we geen dokters of experten. Vandaar verwijzen we jullie ook graag door naar enkele documentaires die ons zelf persoonlijk tot heel veel inzichten hebben gebracht en die er ons mede hebben toe aangezet te kiezen voor een volledig plant-aardig leven: Game Changers, Earthlings, What the Health?!, Cowspiracy, Forks over Knives,…

Een streling voor het oog én de smaakpapillen. Een top zaak, vlotte en vriendelijke bediening. Super lekker vegan food!