Menu

4 januari - 5 februari

...

Sushini met tofu’zalm’, miso-lak, gekonfijte citroenmayonaise en gepofte paprika*

Bouillon van champignon en citroengras*

Romige polenta met portobello in rode wijn en spruitjes met tijm*
OF
Witte koolsteak met groene tahini en champagnepuree, met een jus van ui en laurier*

Crème brûlée met structuren van koffie
OF
Carpaccio van kiwi met zwart sesamroomijs*

* Glutenvrij

– 3gangen 29 euro pp (keuze voorgerecht OF soep)
– 4gangen 34 euro pp (voorgerecht EN soep)

Zin in héérlijk avondje uit?

...

Wij werken met een 3- of 4-gangen menu. Om de 4 weken werkt onze chef, Yolan, een nieuwe menu uit, steeds op basis van de seizoenen en zijn eigen (onuitputtelijke) creativiteit. Er kan bij ons niet à la carte gegeten worden. Wie graag iets licht wil eten (bijvoorbeeld tijdens de lunch) kan kiezen voor de 3 gangen. Voor wie het iets meer mag zijn, raden we de 4 gangen aan.

Alles op onze kaart (ook de dranken) is 100% veganistisch. Dat betekent dus ook dat alles automatisch lactosevrij is. Bovendien bieden we ook steeds een glutenvrije optie aan. Heb je een allergie voor een bepaald voedingsmiddel, geef ons op voorhand even een seintje!

Opgelet, we kunnen enkel rekening houden met allergieën, het is voor onze keuken helaas niet haalbaar aanpassingen te doen voor specifieke diëten die niet onder de algemene voedselallergieën vallen.

Gewoon helemaal TOP! Ideaal voor zowel de meer "ervaren" vegan eter, als voor een eerste vegan ervaring - zeer toegankelijk. Een perfecte introductie in vegan eten.

Lore D.