Menu

24 mei - 9 juli

...

Artisjok met citruspuree en kaviaar van zeewier*

Ceviche van gemarineerde venkel in Lento-infuus, met granny smith, prei en selder*

Traaggegaarde aubergine met tabouleh, jonge wortel en chermoula
OF
Ode aan de bloemkool, met beurre noisette en hazelnoten*

Ijs van jonge raapjes, met seizoensaardbeien en bergamot*
OF
Sojayoghurt, dulce de leche en koffie

* Glutenvrij

– 3gangen 31 euro pp (keuze tussen voorgerechten)
– 4gangen 37 euro pp (beide voorgerechten)

Zin in héérlijk avondje uit?

...

Wij werken met een 3- of 4-gangen menu. Om de 4 weken werkt onze chef, Yolan, een nieuwe menu uit, steeds op basis van de seizoenen en zijn eigen (onuitputtelijke) creativiteit. Er kan bij ons niet à la carte gegeten worden. Wie graag iets licht wil eten (bijvoorbeeld tijdens de lunch) kan kiezen voor de 3 gangen. Voor wie het iets meer mag zijn, raden we de 4 gangen aan.

Alles op onze kaart (ook de dranken) is 100% veganistisch. Dat betekent dus ook dat alles automatisch lactosevrij is. Bovendien bieden we ook steeds een glutenvrije optie aan. Heb je een allergie voor een bepaald voedingsmiddel, geef ons op voorhand even een seintje!

Opgelet, we kunnen enkel rekening houden met allergieën, het is voor onze keuken helaas niet haalbaar aanpassingen te doen voor specifieke diëten die niet onder de algemene voedselallergieën vallen.

Gewoon helemaal TOP! Ideaal voor zowel de meer "ervaren" vegan eter, als voor een eerste vegan ervaring - zeer toegankelijk. Een perfecte introductie in vegan eten.

Lore D.