Menu

7 februari - 11 maart

...

Quinoa-bamboe cocktail met savooikool en structuren van ui *

EN/OF

Borscht met witloof en een huisbereide groene kruidenkaas *

Sobanoedels met tempura van bananenbloesem, pinda-chilisaus, sashimi van mango, koriander en gepofte zwarte rijst

  OF

Gelakte rode kool in zoutkorst, teriyaki en gevulde gepofte aardappel, met sriracha veganaise *

Biscuit van matcha, pitaya, citroenverbena en structuren van thee

  OF

Kiwi, pistache en granny smith *

* Glutenvrij

– voor de kleine honger: 3gangen 37 euro pp (keuze tussen voorgerechten)
– full experience: 4gangen 43 euro pp (beide voorgerechten)

Zin in héérlijk avondje uit?

...

Wij werken met een 3- of 4-gangen menu. Om de 5 weken werkt onze chef, Yolan, een nieuwe menu uit, steeds op basis van de seizoenen en zijn eigen (onuitputtelijke) creativiteit. Er kan bij ons niet à la carte gegeten worden. Wie graag iets licht wil eten (bijvoorbeeld tijdens de lunch) kan kiezen voor de 3 gangen. Voor wie het iets meer mag zijn, raden we de 4 gangen aan.

Alles op onze kaart (ook de dranken) is 100% veganistisch. Dat betekent dus ook dat alles automatisch lactosevrij is. Bovendien bieden we ook steeds een glutenvrije optie aan. Heb je een allergie voor een bepaald voedingsmiddel, geef ons op voorhand even een seintje!

Opgelet, we kunnen enkel rekening houden met allergieën, het is voor onze keuken helaas niet haalbaar aanpassingen te doen voor specifieke diëten die niet onder de algemene voedselallergieën vallen.

Gewoon helemaal TOP! Ideaal voor zowel de meer "ervaren" vegan eter, als voor een eerste vegan ervaring - zeer toegankelijk. Een perfecte introductie in vegan eten.