Menu

23 jan - 24 feb

...

Groene kool │ kaffir │ tofu*

  EN/OF

Avocado │kaki │ wakame │ roze peper*

EN/OF

Verse dagsoep *


Aubergine │ rode wijn │ zoete aardappel │ pastinaak*

  OF

Bananenbloesem │ pommes fondant│ remoulade │erwt

Wijnsinaasappel │ sojayoghurt │ zuring*

  OF

Koffie │ chocolade │ hibiscus

* Glutenvrij (supplement glutenvrij brood: 2 euro)

– voor de kleine honger: 3gangen 43 euro pp (kies 1 voorgerecht), enkel mogelijk op vrijdag en zaterdag tijdens de eerste shift

– 4gangen 51 euro pp (kies 2 voorgerechten)

– full experience: 5gangen 57 euro pp 

Zin in héérlijk avondje uit?

...

Wij werken met een 3-, 4-, of 5-gangen menu. Om de 5 weken werkt onze chef, Yolan, een nieuwe menu uit, steeds op basis van de seizoenen en zijn eigen (onuitputtelijke) creativiteit. Er kan bij ons niet à la carte gegeten worden. Wie graag iets licht wil eten kan kiezen voor de 3 gangen. Voor wie het iets meer mag zijn, raden we de 4 of 5 gangen aan.

Alles op onze kaart (ook de dranken) is 100% veganistisch. Dat betekent dus ook dat alles automatisch lactosevrij is. Bovendien bieden we ook steeds een glutenvrije optie aan. Heb je een allergie voor een bepaald voedingsmiddel, geef ons op voorhand even een seintje!

Opgelet, we kunnen enkel rekening houden met allergieën, het is voor onze keuken helaas niet haalbaar aanpassingen te doen voor specifieke diëten die niet onder de algemene voedselallergieën vallen

Gewoon helemaal TOP! Ideaal voor zowel de meer "ervaren" vegan eter, als voor een eerste vegan ervaring - zeer toegankelijk. Een perfecte introductie in vegan eten.