Reserveer nu je tafel!

...

Je kan bij ons gewoon binnenwandelen en kijken of er een plekje vrij is, maar als je zeker wil zijn dat je een tafeltje ter beschikking hebt, mag je zeker reserveren. Zeker in de weekends raden we je aan tijdig een reservatie te maken.

Op vrijdagen en zaterdagen werken we ’s avonds in 2 shiften. Op die manier willen we iedereen de kans geven te komen proeven en genieten van ons concept. De eerste shift start om 17u30-18u tot 19u45 en de tweede start om 20u tot … .

Ons restaurantje is niet zo groot, maar toch kan je bij ons terecht met groepen tot ongeveer 16 personen. Voor een feestje zit je bij ons dus zeker goed! Voor groepen kunnen we tevens iets speciaals doen… Had je bijvoorbeeld graag een gepersonaliseerde menu, neem dan 2 weken op voorhand contact met ons op zodat we dit samen even kunnen bespreken.

OPGELET: Op vrijdag- en zaterdagavond werken we in 2 shiften. De eerste start om 17u30-18u tot 19u45 en de tweede start om 20u tot … .

Via onderstaande reservatietool kunt u reserveren tot 2 uur op voorhand, voor last-minute reservaties gelieve te bellen naar 011/574417 . Indien u reserveert op vrijdag of zaterdag tijdens de eerste shift (17u30 – 18u) dient uw tafeltje terug vrij te zijn om 19u45.

20 december - 3 januari (jaarlijks verlof)

Grote groep?

...

Indien je graag een reservatie maakt voor een grote groep, vragen we om even telefonisch contact met ons op te nemen via het nummer: